Welkom
16 april 2008 - Nijmegen, Nederland
Welkom op onze reislog! Wij gaan deze site gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van onze reis. Kom dus snel een keertje terug en bekijk de laatste reisverhalen, foto's, kaart en profiel. Als je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer we een nieuw bericht schrijven in, dan kun je je aanmelden voor email notificaties, of de RSS feed gebruiken.
Azië is het grootste werelddeel ter wereld. Aan de westkant grenst het aan Europa en Afrika, in het noorden aan de Noordelijke IJszee, in het oosten en zuidoosten aan de Grote Oceaan en in het zuiden aan de Indische Oceaan.In het jaar 2006 telt het continent circa 3,97 miljard inwoners, ofwel61% van de totale wereldbevolking (6,50 miljard). Azië bedekt met eenoppervlakte van 43.810.000 km², 8,6% van de totale oppervlakte van de Aarde en 29,4% van de totale landoppervlakte. (bron)

Heb ik lekker de eerste reactie!!!!
Ik wacht het af, de mooie verhalen...
En ben wel benieuwd naar het huis!
x Jan
Super gaaf! Heel (ex) Kabeljauwschen op reis! Samen vertegenwoordigen we bijna de wereld, jeee. He geniet er super van! En als we allemaal weer in NL zijn gaan we snel weer afspreken!
Kusss,
Eef
p.s. Huis???
Het avontuur is dan eindelijk begonnen! Wij wensen jullie een super tijd.Geniet van elkaar en natuurlijk alles wat je gaat zien, doen en beleven.
Eef, wie had dit gedacht 1,5 jaar geleden!
Dikke kus mayo en maurice!
Blijkbaar is mijn 1e bericht niet te zien :-( .
Nou, het klinkt allemaal even geweldig. Ben haast niet jaloers dat jullie een maand (!) op vakantie zijn en dat het daar zo heerlijk is!
Geniet ervan he! Maar zo te zien doen jullie dat al!
Liefs Jet